HATAY ARSUZ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KUTLAMA MESAJI

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ramazan DÖNMEZ´in 2017-2018 eğitim öğretim yılının öğretmen, öğrenci ve velilere hayırlı olmasını diledi.
2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KUTLAMA MESAJI

      Yeni bir eğitim öğretim yılına başlarken, ortak arzumuz; Ülkemizde; birlik, beraberlik içerisinde, başarılarla dolu bir eğitim-öğretim yılı geçirmektir. İnsanlara yaşam boyu gerekli olacak bilgi ve becerilerin temeli olan eğitim; her zaman bilimsel, sosyal ve kültürel gelişmelerin hazırlayıcısı olmuştur.

     

     Yarınlarımızın teminatı olan sevgili öğrencilerimizi, hayata daha iyi hazırlamak; kendi istek ve gayretlerinin yanında, bizlerin ve ailelerinin çabalarıyla mümkün olabilecektir.Geçmişte olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimizin başarılı bir eğitim-öğretim dönemi için üzerlerine düşen görevleri en iyi şekilde yapacaklarına olan inancım tamdır.

 

        Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diler, herkese sağlık ve mutluluk getirmesi temenni ederim.

Gökmeydan Mahallesi, Atatürk Gökmeydan Caddesi Dış Kapı No154, Arsuz / HATAY - (0326) 643 3806

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.